Susține proiectele noastre și "Școala de puieți" prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către scoaladepuieti.ro și Asociația 100% pentru mediu. Completează formularul online și ne ocupăm noi de restul!

Împărtășește-ne din experiența ta

Am pornit să scriu despre școala mea de puieți ca începator, m-am adresat începătorilor și fac acest lucru în continuare, chiar dacă vorbim despre experiență și ați fi tentați să spuneți că un începător nu are așa ceva.

Sfatul specialistului e întotdeauna prețios și trebuie căutat, dar povestea experienței începătorului, cu problemele pe care le-a întâmpinat, greșelile pe care le-a făcut, sfaturile pe care le-a primit și satisfacțiile pe care le-a avut, ar putea fi mult mai utilă și mai mobilizatoare pentru alți începători.

Așadar, vă invit să faceți poze pe parcursul experienței voastre cu pomii, să țineți un jurnal, dacă aveți timp să o faceți, iar la un moment dat să publicăm povestea voastră pe scoaladepuieti.ro. Aceasta este propunerea mea și o puteți vedea deja pusă în practică în secțiunea „Oameni” din meniul site-ului.

Dacă aveți deja o poveste, cât de mică, va rog să încercați să mă contactați. Chatul online pe facebook.com/ionut.parausanu.5 îmi este cel mai la îndemână pentru astfel de discuții, dar ne putem auzi și la telefon (0727.769.509) sau pe email la ecosemnal@gmail.com.

Vă aștept și pe grupul de Facebook „Școala de puieți”, deschis începând de astăzi tuturor celor care doresc să facă o școală de puieți sau o livadă de pomi.

Publicat în Fără categorie

3 răspunsuri la “Împărtășește-ne din experiența ta

  1. Imi place mult site-ul tau si activitatea ta, e admirabila…imi doresc si eu ceva pe acolo insa sunt la etapa teoretica si de agricultura de week-end.

    Nu stiu daca stii de permacultura, daca nu, unul dintre parintii sai – austriacul Sepp Holzer este un om exceptional si o sursa de informatii inestimabile. Insa el lucreaza la nivel mare….Vezi filmuletele cu el si site-ul lui cand ai timp.

    De ex:
    https://www.youtube.com/watch?v=J3iGa539a4M
    Tudor

    1. Pt. pastrarea mustului ….prin fierbere se pierd toate calitatile…Deci ,am citit ca se pastreaza f. bine adaugand o anume cantitate de hrean ras,cam 100 de grame hrean la 10 l de must ,se lasa cam 2 saptamani si se trage in damigene de sticla….Voi incerca anul acesta,mai cititi pe net,ca sunt informatii.

Răspunde-i lui Tudor U Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația „100% pentru mediu”

Completează formularul 230 în favoarea Asociației 100% pentru mediu și transformă 3,5% din impozitul tău într-un ajutor concret pentru cauza în care crezi!

Iată câteva dintre proiectele noastre:

primaimpadurire.ro – un proiect de informare a potențialilor aplicanți la fondurile PNRR pentru împăduriri
puietiforestieri.ro – centralizează și inventariază ofertele pepinierelor silvice
primalivada.ro – campanie pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat, „Prima livadă”
agriculturaecologica.ro – registrul producătorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică
produsecologic.ro – produse ecologice direct de la producători certificați
procesatori.ro –  conectează fermierii cu procesatorii de legume și fructe, având ca obiectiv reducerea risipei alimentare.
colectaredeseuri.ro – informare și conectare a actorilor implicați în colectarea sepaarată a deșeurior
scoaladepuieti.ro – povestea înființării unei livezi plecând de la semințe, încurajând biodiversitatea și documentând fiecare pas
adoptiicaini.ro – platformă de adopție online a câinilor fără stăpân
adoptiipisici.ro – platformă de adopție online a pisicilor fără stăpân
pompiervoluntar.ro – pentru stingerea incendiilor de vegetație

Ai nevoie de ajutor?